За нас

Кои са Добруджа Експорт?

Ние инвестираме много време и средства за изграждане на висококвалифициран и професионален екип. Лидери сме по грижата, здравето и социалната ангажираност към работещите в нашата фирма и имаме минимално текучество на персонал. Най-важното е, че сами обучаваме и надграждаме знанията на служителите. Единствената компания в региона, която има в състава си инженер конструктор селскостопанска техника, магистър международни бизнес отношения, специалист по математически модели в производството и реализацията и дигитален специалист. Основателят на фирмата е единственият писател и земеделец в България и света.  

Фирмата използва на 100% прецизни технологии в земеделието с цел опазване на екологичното равновесие и оптимизация на разходите. Машинният парк е модерен и високотехнологичен.

Компанията е ангражирана с опазване на почвите и подпочвените води от вредните влияния на пестициди и неблагоприятните атмосферни условия.  От 2010 година е внедрена вертикална обработка на 50см дълбочина с цел запазване на почвите от водна ерозия.

Основни култури са пшеница, рапица, царевица, фасул, нахут и други.

Партньори на компанията са водещи фирми в областта на търговията със земеделска техника, пестициди, семена, торове и горива. За реализация на произведената продукция си партнираме с най-големите търговски фирми, които имат представителства в България и Румъния.

В основата на нашия многогодишен и нарастващ успех са висок професионализъм, финансова дисциплина, коректност и иновации.

 

Обадете се сега, за Вашата лична оферта!